KASFERO BILJNA KOZMETIKA ŠTITI I NEGUJE VAŠU ŠTITNU ŽLEZDU

KASFERO PREMIUM©

„MENS SANA IN CORPORE SANO“  –  U zdravom telu zdrav duh

PREMIUM CLASSIC       kod iscrpljenosti i čestih stresnih situacija
PREMIUM DIAMOND    za telo i um
PREMIUM FORTE         za telesno ojačanje, ojačanje uma i libida

PREMIUMCLASSIC

Regeneriši svoje telo i duh !

LEKCIJA HOLISTIČKE FILOZOFIJE :

Holistička filozofija zastupa stanovište da su telo, um i duša jedno!

Telo i um su dve strane istog novčića. Sve ono što se dešava u umu sprovodi se preko mozga u organizam. Čovek je jedino biće koje može da menja svoju biohemiju načinom razmišljanja. Svaka ćelija je svesna naših osećanja. Ne postoji biohemija odvojena od svesnosti.

Telo – u zdravom telu zdrav duh. Vaše telo je vaša kuća. Kako se ophodite prema svom telu? Da bismo imali snage i energije za bilo šta što radimo telo moramo da održavamo vitalnim, funkcionalnim i zdravim.

Takodje emotivno stanje podstiče telo na pomeranje granica mogućnosti.

  Um je fantastična i moćna stvar. Dobar sluga, a zao gospodar. Naučite da ga koristite, i moći ćete mnogo toga da ostvarite. To podrazumeva: svesno kontrolisanje misli, usmerenu pažnju, svesno programiranje, kontrolu snova, sugestiju, afirmacije, rad na svesti i podsvesti. Tehnike vizuelizacije, imaginacije, spuštanje frekvenci moždanih talasa…

  Duša – ono što čini smisao i ispunjenje kroz naše želje, prirodu, ljubav; ono što govori kroz naše emocije; ono što nas spaja sa svetom kroz saosećajnost;ono što je neopisivo, a prisutno; ono što ima mnogo imena a jednu bit; ono što ima potencijal da se kroz nju razvije u nešto „više“, u nešto svesnije.

  Sva ova tri fenomena prožimaju nas u jednom. Svi se prepliću, postoje i zavise  jedno od drugog – u ovom postojanju i u ovom životu su neodvojivi.

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1