KASFERO BILJNA KOZMETIKA ŠTITI I NEGUJE VAŠU ŠTITNU ŽLEZDU

Proizvodnja

Proizvodnja

Iza imena “Kasfero” stoje 23 godine istraživanja prirodnih supstanci i bilja. U to vreme kada smo bili na početku, entuzijasti i vizionari Nikola Tesla iz Srbije i Otto Heinrich Warburg iz Nemačke su bili i ostali naši uzori i zvezde vodilje. Naši veliki idoli se vremenom nisu promenili, ali se naše istraživanje nastavilo progresivno, zbog čega danas, posle 23 godina, možemo reći da smo došli do unikatnih prirodnih preparata za stimulaciju procesa samoobnove obolele štitne žlezde. Naši proizvodi su napravljeni od pažljivo ukombinovanog lekovitog  bilja od strane Kasfero tima.

Proizvodnja se odvija u više zemalja, gde smo pravila i zakonodavne propise uskladili sa svakom zemljom pojedinačno. Naša ljubav prema nauci i istraživanju, prezentovana je širokom paletom Kasfero prirodnih preparata za stimulisanje i pospešivanje procesa samoobnove obolele štitne žlezde. Naše odeljenje “Kasfero balance” kontinuirano prati, kontroliše i usklađuje stavove konvencionalne medicine i homeopatske medicine.

Iza imena “Kasfero” stoji tim koji donosi novitete u oblasti prirodne medicine. Jedan od tih noviteta je i proizvodnja stimulansa za pospešivanje samoobnove (regeneracije) obolele štitne žlezde, koja je sadrži kao osnovnu supstancu „Mocartovu vodu“, koja je specifična po svom kvalitetu i strukturi svojih kristala.

pecat     A Made in DE 1

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1