KASFERO BILJNA KOZMETIKA ŠTITI I NEGUJE VAŠU ŠTITNU ŽLEZDU

Prirodni preparati

pecat                                                                                                                            A Made in DE 1

HYPO SOLVESTOR TT6© HYPER K-STRUMIN D© HYPER K-STRUMIN P©

HYPER K-STRUMIN MB©  HYPER K-STRUMIN M©

HYPER K-STRUMIN EO©  WULGREEN THERAPIE

Kasfero prirodni preparati koje proizvodimo su u centru naše pažnje i težimo da ih usavršavamo. Za njihovu pripremu koristimo najbolje samoniklo lekovito bilje iz celog sveta.

Naš moto je „Lekar leči, priroda izleči“.

Sastojci  Kasfero preparata su garantovano 100 % prirodnog porekla.

Lekovite samonikle biljke koje koristimo kao osnovne sirovine za gotovi proizvod potiču uglavnom iz Evrope, a delimično i iz Južne Amerike i Azije. Za 23 godine je razvijeno i pripremljeno više od 90 varijanti prirodnih stimulansa u različitim jačinama, u zavisnosti od  tegoba, vrste genotipa i stanja osobe sa tegobama.

Posetite nas i saznajte gde se nalazimo, u kojoj državi je proces proizvodnje i koje bi vrste prirodne medicine Vama bile interesantne. Za sva druga pitanja imate naše e-mail kontakte, ili nas pozovite.

Želimo Vam sve najbolje!

Vaš Kasfero tim

Hypokrates foto SRB

 

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1