Dacan Mitic BM Biomedical science

PRAVO NA VRAĆANJE PROIZVODA

Pravo na vraćanje proizvoda

Kupac- ako fizičko lice može da otkaže ugovor i vrati proizvod u roku od 14 dana posle preuzimanja proizvoda, bez navodjenja razloga – u pisanoj formi (npr.pismo,e-mai ili faks), ili jednostavno poslati proizvod nazad prodavcu u originalnom stanju u roku do 14 dana od preuzimanja istog. Rok počinje od dana prijema ovog upustva u obliku teksta, ali ne pre preuzimanja proizvoda. Period opoziva i pravo na vraćanje proizvoda je dovoljno naznačiti pismenom formom ili jednostavno, poslati proizvod nazad prodavcu.

Opoziv se mora poslati na E-mail: kasfero@kasfero.com

ili u pisanoj formi na adresu:

Dacan Mitić- preduzetnik, radnja za trgovinu i proizvodnju biljnih preparata Kasfero El Diablo Mramor

Sedište: 18251 Mramor, Niš

Republika Srbija

E-mail: kasfero@kasfero.com

 

Posledice opoziva

U slučaju efikasnog obostranog otkazivanja, klijentu će se vratiti novac koji je uplatio. Mi vam dajemo neke pogodnosti (npr, mogucnost korišćenja prava na opoziv bez razloga), ali ako ne vratite u jednom delu proizvod, ili ga vratite u pogoršanom stanju nego u kojem smo vam proizvod predali ,vi kao klijent ćete biti u obavezi da platite naknadu. Za propadanje u toku korišćenja, morate da platite naknadu koja zbog dogovora u ugovoru prevazilazi testiranje i svojstvo funkcionisanja. Pod „ svojstvom testiranja i funkcionisanja“ se podrazumeva testiranje i isprobavanje robe, na osnovu mogucnosti u prodavnici. Morate snositi troškove nadoknade razlike između neoštećenog i oštećenog stanja proizvoda, ukoliko je vraćeni proizvod oštecen ili delimično oštećen. Inače je povratak robe besplatan za vas. Obaveze o plaćanju nadoknade moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana. Period plaćanja za vas počinje od trenutka kada pošaljete robu, a za nas po prijemu iste.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1