Dacan Mitic BM Biomedical science

OSNOVNA REGISTRACIJA

 

1. Osnovna registracija – šta Vam nudimo za 49 eura mesečno ili 499 eura godišnje:

1.1 Prezentaciju profila Vaše ordinacije na stranici : www.kasfero.de ( u formi slike i teksta, direktno na našim slajd- šou trakama koje se mogu pojaviti na početnoj stranici, prezentujući profil Vaše ordinacije na neodređeno vreme u bazi podataka autorizovanih terapeuta – prikazuje se tekstualno). Predstavljen profil na našoj slajd- šou traci vezan je slikama preko hiperlinkova na početnoj strani).

1.2 Stalan pristup D.A.R indeksu besplatno: – “ Bolesti i lekovi “ – lista bolesti sa odgovarajućim prirodnim lekovitim sredstvima. Brzo i lako možete da pronađete prava prirodna sredstva za lečenje klikom miša na određenu bolest. Pristup D.A.R indeksu je slobodan za ovlašćene terapeute.

1.3 Popust 40 % za održavanje, priznanja, ugostiteljske usluge, materijale i troškove na našim intenzivnim seminarima, treninzima, master seminarima, studijskim putovanjima, homeopatskim predavanjima i HP- sastancima, obukama i prezentacijama o aktivnostima Kasfero tima, otkrićima u vezi prirode proizvoda, o novim iskustvima u oblasti homeopatije širom sveta , uključujući i prezentacije i učešće renomiranih ličnosti iz sveta homeopatije, kao i u oblasti prirodne medicine . Svi događaji se odvijaju u renomiranim mestima i odmaralištima u Nemačkoj i Austriji (tokom jeseni i zime), kao i u Hrvatskoj i Češkoj (tokom proleća i leta). Jednom godišnje su planirana naša studijska putovanja u Indiju, ili Kinu, Tibet, Pakistan, Koreju, Meksiko, Peru i Brazil (uključujući i sastanke sa lokalno renomiranim homeopatima iz tih oblasti). Zemlja u koju se putuje je uvek tri meseca ranije poznata kao odredište. Jednom godišnje su planirana naša studijska putovanja na „sveta mesta i mesta sa posebnom energijom“ (7- 10 dana) u Evropi, tura ,,Valhalla i Olimpus“.

1.4 Kreiranje sajta- mogućnost za stvaranje sajta sa SEO optimizacijom sa našim ugovorom integrisanim Web- masterom za fiksnu naknadu već od 299 eura. Ponuda za Web dizajn “ No Limit “ – paket 299 eura- Web dizajn, tema po vašoj želji, redaktions system word press, sajt za optimizaciju prema pravilima SEO, pristupačnost sajta za osobe sa invaliditetom, home page, sajt sa CMS – sistemom, priprema za pretraživače (optimizacija), ako je potrebno – spremni za novi domen (dodatni), ako je potrebno – nabavka domena. Ponuda za optimizaciju pretraživača, analiza web sajta i rezultati izveštaja za Vaš sajt, utvrđivanje trenutnog plasmana za odredjene ključne reči, ključna reč – traženje, pravljenje preporuke sa optimizacijom (sa konkretnim uputstvima), prijavljivanje sa glavnim pretraživačima i web-direktorijumima, poboljšanje linka. Alternativa za obnavljanje sajta. Revizija i ažuriranje postojećeg web-a. Na zahtev ***-  Sređivanje Vašeg sajta u drugom roku (ovo će biti naplaćeno uz mesečnu naknadu od 19 evra; ovaj paket obuhvata sve web – sajtove, odnosno nije uračunato pojedinačno po obimu posla i web – lokaciji i mesečna naknada je 39 evra).

1.5 Besplatno preuzimanje brošure i informativnog materijala- besplatno preuzimanje materijala iz odeljenja Kasfero; nekoliko puta godišnje ćete dobijati naš detaljan bilten.

 

Aktivacija

Ispunite formular ONLINE!

Molimo Vas da popunite pažljivo polja ispod i kliknite prvo na „PREVIEW“(iskontroliši) da biste proverili Vaše podatke. Ako su sve informacije tačne, možete poslati svoju prijavu. Nakon toga ćete dobiti e-mail sa Vašim nalogom i obaveštenjem da ste aktivirani. Imajte na umu, Vaša registracija je potpuno zavšena  ako potvrdite da ste razumeli sve korake preko e-mail-a.

 

PDF

Lični podaci

Titula / akademijski stepen obrazovanja (obavezno)

Pol

Ime (obavezno)

Prezime (obavezno)

Profesija (obavezno)

Stručnost

Datum rodjenja

Adresa vašeg poslovanja

Ulica (obavezno)

Poštanski broj (obavezno)

Mesto (obavezno)

Država (obavezno)

Telefon (obavezno)

FAX

Mobilni

Vaša e-mail adresa (obavezno)

Vasa web strana

Adresa dostave( ukoliko se razlikuje od adrese mesto poslovanja)

Put

Poštanski broj

Mesto

Zemlja

Bilten(newleter)

CAPTCHA
captcha
Unesite znakove koe vidite:

POTVRDA: Informisan sam o zakonu korišćenja sredstava za lečenje i potvrdjujem da sam iz jednog gore navedenog kruga stručnjaka. Po zakonu u krug stručnjaka spadaju stručnjaci iz oblasti medicine, kao i sve ostale institucije i osobe koje svojom profesijom pomazu očuvanju zdravlja coveka i zivotinja, kao i osobe koji su autorizovani distributori prirodnih i medicinskih preparata i pomoćnih sredstava iz oblasti zdravstva. Unošenjem podataka u formular i registracijom potvrđujete ispravnost vaših podataka koji su merodavni za Kasfero. Na taj način firmu Kasfero ovlašćujete da za svoje potrebe prekontroliše gore navedene podatke .

 

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1