Dacan Mitic BM Biomedical science

Migrena DR.MIGRENIUS One Touch©

Migrena je više od bola, priroda je više od lekara

Terapija migrene

Migrena

Samo oni koji pate od migrene, mogu je najbolje i najtačnije i opisati – kao neopisivu.  To je stanje praćeno brojnim tegobama i neprijatnostima koje mu prethode, i zvanična medicina do današnjeg dana nema pravi odgovor na zagonetku zvanu – migrena.

Priroda, međutim, nudi rešenje za ovaj problem. U sastavu odabranih biljaka nalazi se formula koju je trebalo pretočiti u sredstvo koje će milionima ljudi širom sveta koji se bore sa migrenom, biti pri ruci.

 

——————————————————————————————————————————————-

DR. MIGRENIUS One Touch© kapi

DR. MIGRENIUS One Touch© biljne kapi su dokazani biljni preparat  pripremljen od 6 pažljivo odabranih i skladnoukomponovanih biljaka: hrizantema, žuti jasmin, kamilica, arnika , velebilje, ražena glavica.

DR. MIGRENIUS One Touch© je dodir prirode – deluje brzo i lagano na osećaje kao što su glavobolja,   mučnina, bol u stomaku, povraćanje, kao i povećana osetljivost na svetlost i bukuSnaga plemenitog bilja donosi opuštanje, olakšanje i ima umirujuće dejstvo. Uzima se oralno ili se nanosi blagim utrljavanjem – masažom.

 

      Biljne kapi DR. MIGRENIUS One Touch© (kod Migrene),  DR. MIGRENIUS One Touch GIRL© (Ženske osobe 12-16 godina), DR. MIGRENIUS One Touch WOMAN© (Gastro-intestinalni ženski problemi) i DR. MIGRENIUS One Touch SHOOT©  (Brza pomoć kod glavobolje)

Dostava brzom poštom – do 72 sati – kroz apoteku „Park Apotheke Königsee-Rottenbach“- Bahnhofstr. 5, 07426 Königsee-Rottenbach., Nemačka.

*Poručite ili se informišite ovde: E-mail: info@dr-migrenius.de

*Pozovite : Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Kosovo –                                                                          +381 (0) 18 567 444, ili +381 (0) 60 41 00557

30 ml    –  3.580,00 RSD + poštarina

50 ml    –  4.980,00 RSD + poštarina

100 ml  –  6.580,00 RSD + poštarina

*Informacije za terapeute i stručna lica – Telefon/Viber +421 940 543 104, ili na Email kasfero@kasfero.com – migrena i gastrointestinalne tegobe – Terapija  biljnim kapima DR. MIGRENIUS One Touch©

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1