Dacan Mitic BM Biomedical science

Elixir Medicus©

ELIXIR MEDICUS© je zaštitno ime za  kompoziciju9.1
drevnih delotvornih biljnih sredstava, proizvedenih u izabranim,  tradicionalnim i renomiranim homeopatsko-farmaceutskim kućama i apotekama u Nemačkoj, u saglasnosti sa današnjim zakonima o proizvodnji, registraciji i plasiranju „HOMEOPATSKOG LEKA“. Slanje-dostava proizvoda ELIXIR  MEDICUS© je dozvoljena internacionalnim apotekama sa posebnim dozvolama, a sa kojima naša kompanija ima distributerske dogovore i ugovore.

Svi proizvodi su proizvedeni i pakovani po principima dobre proizvodjačke prakse nemačkih proizvodjača.

Autorizovani savetnik i posrednik za kompaniju Kasfero – Katarina Milošević – http://katarina.kasfero.at/

 

www.prirodni-lekovi.kasfero.de je uslužni portal koji je namenjen isključivo terapeutima, homeopatama, praktičnim isceliteljima, lekarima, farmaceutima i farmaceutskim kućama, kao i drugim zdravstveno-medicinskim stručnjacima i organizacijama i ustanovama kao što su bolnice, ordinacije, veterinarske ordinacije i sve druge medicinsko-zdravstvene ustanove i organizacije. Stručna lica u skladu sa zakonom su zdravstveni stručnjaci ili pružaoci zdravstvenih usluga, institutucije za poboljšanje zdravlja ljudi ili životinja i institucije za pružanje drugih zdravstvenih usluga. Dalje, zastupnici zdravstvenih trgovačkih kuća kao i sva ostala fizička i pravna lica koja praktikovanjem svoje profesije spadaju i klasifikuju se u jednu od prethodno navedenih grupa. Na osnovu gore navedenog teksta, upozoravamo Vas, pre korišćenja ovog sajta, da svojim pretraživanjem informacija odgovorno i časno izjavljujete da pripadate jednom od gore navedenih krugova zdravstvenih stručnjaka ili zdravstvenih organizacija i samim tim, možete koristiti ovaj uslužni portal.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1