Dacan Mitic BM Biomedical science

DOSTAVA I ISPORUKA

Dostava i isporuka

1.Plaćanje

 Za isporuku u Srbiji  nudimo sledeće opcije plaćanja  za kupovinu naših proizvoda :

a) Plaćanje unapred

b) PayPal

2.Isporuka, dostava

2.1 U zavisnosti od veličine vašeg naloga, poručeni proizvod biće poslat posredništvom transportne kompanije, brze pošte i slično.

2.2  Mi šaljemo proizvode u celu Srbiju kao i u susedne zemlje koje se graniče sa Srbijom. Ako želite slanje u drugu zemlju, pošaljite e-mail na kasfero@kasfero.com i upišite ispravno Vaše lične  podatke, adresu za isporuku, državu i poštanski broj i podatke o količini željenog proizvoda . Mi ćemo vam odmah odgovoriti e-mail-om, u vezi vaše porudžbine, organizovati transport itd. Istovremeno ćemo vam u istom e-mail-u poslati i informacije o plaćanju i konkretnu cenu za poručeni proizvod sa isporukom na željenu adresu .Da bi ste saznali da li je transport u Vašu državu moguć, kontaktirajte nas na kasfero@kasfero.com

3.Povraćaj

3.1 Za pošiljke u okviru Srbije naplaćujemo paušalno  390,00 din za osigurane  isporuke. Ako vrednost naručene robe prelazi 10.800,00 din ili 92 eura onda troškove transporta snosi prodavac.

4.Rok isporuke

4.1 Rok isporuke je 5 radnih dana unutar Republike Srbije. Subotom, nedeljom i praznicima neće biti isporuke. Ako naručeni proizvod nije na lageru, vreme isporuke će se shodno tome produžiti.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

KASFERO ®
Copyright © 2014 KASFERO
Komunikujte VIZUELNO, pitajte i savetujte se jednostavno, brzo i sigurno sa kompetentnim savetnikom iz tima Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN. Za Vas smo tu Ponedeljkom, Sredom i petkom od 17.00h do 18.00, Utorkom i četvrtkom od 19.20h do 20.20h Zovi me! - Thyroid centro KASFERO NATURMEDIZIN
» skinite Skype, zovite besplatno!
Translate »
UA-50715495-1